Welkom bij Hartekracht Yoga in Zutphen

Yoga helpt je lekker in je lijf te zitten, je bewustzijn te vergroten en het leven ten volle te leven! Je ervaart meer vrijheid en plezier. Yoga betekent eenheid, verenigen.

Hartekracht Yoga geeft haar lessen bij Ruimte voor Verwondering aan Paulus Potterstraat 12d in Zutphen (Route).

Een les begint met een korte aandacht oefening, gevolgd door het losmaken van spieren en gewrichten. Verschillende asana’s (houdingen) en pranayama’s (adem-energieoefeningen) komen aan bod. Beweging en ademritme zijn hierin nauw met elkaar verbonden. De les eindigt met een liggende ontspanning, zodat de oefeningen kunnen integreren in ons systeem, en een kop thee.

Voor wie

Voor iedereen die soepelheid, vitaliteit, centrumkracht, ontspanning en diepere eenheid wil ervaren.

Door wie

De lessen worden begeleid door Ruby van den Berg, voor wie plezier in bewegen, aandacht voor lichaam, ziel en geest belangrijke elementen zijn. Doel is eenheid hervinden, onze innerlijke stem opmerken en licht, vredig en vreugdevol met het leven mee bewegen.

Voordelen van yoga

  • Ontspanning
  • Stressverlaging
  • Innerlijke rust en ruimte
  • Versterking van lichaam en immuunsysteem
  • Bevordering van gezondheid en heling
  • Bevordering van soepelheid en een regelmatig ademritme
  • Toename van aandacht aanwezig zijn
Hatha, Yin, Restorative en Power Yoga Zutphen, Warnsveld & Brummen

“Yoga laat mij ervaren dat er middenin alle verschijning, verandering en beweging een punt is van rust, vrede en liefde. Yoga brengt mij plezier, verbinding, gezondheid en balans. Het vergroot mijn bewustzijn, stilte en ademruimte. Het inspireert mij om me steeds te blijven ontwikkelen, als mens en als yogadocente. Deze inspiratie en alle voordelen die het beoefenen van yoga brengt, wil ik graag met je delen.”

Namasté, Ruby